About InnoVisser

InnoVisser is een onconventioneel innovatie- en subsidie adviesburo al weer 10 jaar geleden (2011) opgericht door Peter Visser.

foto van Peter Visser
Foto: Max Kneefel

Peter studeerde Technische Bedrijfskunde aan de Universiteit Twente. Hij specialiseerde zich o.a. in open innovatie, IP en Management van Technology Transfer. Daarnaast is hij gek op techniek, mooie innovaties en vooral de organisatorische en menselijke kant ervan.

Na jarenlange internationale R&D-project ervaringen opgedaan te hebben bij Philips Research (afdeling EuroPartners)en  Philips Lighting (OLED lighting en CTO Office), werkte Peter als HTSM business developer bij de BOM (Brabantse Ontwikkelings Maatschappij). Daar was hij gedetacheerd bij het Holst Centre en werkte hij aan printed electronics en IP transfer. In 2018 is Peter verder gegaan als zelfstandig consultant met het ontwikkelen van (eigen) projecten onder de naam InnoVisser.

Peter is innovatie- en technologie consultant voor diverse high-tech MKB bedrijven in de Brainport regio. Daarnaast helpt hij grote internationale bedrijven en consortia van buiten deze regio met Europese subsidieaanvragen. Hij helpt, scout, denkt en schrijft mee, en weet als geen ander de effectieve vertaalslag te maken richting regionale, nationale en internationale subsidies en fondsen. Zo verbindt hij op zijn geheel eigen wijze innovatieve ideeën, mensen en middelen met elkaar.

Innovate Together ! is dan ook terecht zijn motto.

Ook inspiratie en/of ondersteuning bij het innoveren of de benodigde financiering ervan nodig? Neem dan geheel vrijblijvend contact met Peter op.