About InnoVisser

InnoVisser is een onconventioneel innovatie- en subsidie adviesburo,
in 2011 opgericht door Peter Visser.

foto van Peter visser
Peter Visser himself šŸ˜‰

Peter studeerde Technische Bedrijfskunde aan de Universiteit Twente. Hij specialiseerde zich o.a. in innovatie, IP en Management van Technology Transfer. Daarnaast is hij gek op mooie innovaties en de organisatie ervan.

Na jarenlange internationale R&D-project ervaringen opgedaan te hebben bij Philips Research (afdeling EuroPartners), Philips Lighting (OLED lighting en CTO Office), wertke Peter alsĀ  business developer HTSM bij de BOM (Brabantse Ontwikkelings Maatschappij). Daar was hij gedetacheerd bij HolstCentre en werkte hij aan IP transfer. In 2018 is Peter verder getaan als zelfstandig consultant onder de naam InnoVisserĀ  met het ontwikkelen van projecten.

Peter is innovatie en technologie consultant voor diverse high-tech MKB bedrijven in de Brainport regio. Daarnaast helpt hij internationale bedrijven van buiten de regio met Europese subsidieaanvragen. Hij helpt, scout, denkt en schrijft mee, en weet als geen ander de vertaalslag te maken richting subsidies en fondsen. Zo verbindt hij op zijn geheel eigen wijze nieuwe ideeƫn, mensen en middelen met elkaar. Innovate Together ! is dan ook terecht zijn motto.

Ook inspiratie en/of ondersteuning bij het innoveren of de financiering ervan nodig?
Neem dan geheel vrijblijvend contactĀ  met me op.

Foto: Wim Hollemans